Blog Discontract jau Klaipėdoje! Valymo, remonto ir kitos paslaugos dabar ir tavo mieste

Discontract jau Klaipėdoje! Valymo, remonto ir kitos paslaugos dabar ir tavo mieste

2020-09-23

Reikia namų valymo Klaipėdoje? Šią ir daugybę kitų paslaugų uostamiestyje jau gali užsakyti per Discontract.

Discontract tęsia keliones po Lietuvą. Šį kartą – į pajūrį! Vos prieš kelis mėnesius įžengę į Kauną, dabar patogesnį, skaidresnį ir greitesnį būdą užsakyti namų, remonto ir kitas paslaugas jau siūlome ir klaipėdiečiams bei aplinkinių rajonų gyventojams.

Daugiau nebereikės veltui švaistyti laiko paieškoms: nuo šiol Lietuvos uostamiestyje prireikus patikimos pagalbos su valymo, santechnikos, baldų surinkimo, elektros darbų ar įvairiomis kitomis užduotimis, įsijunk Discontract programėlę ir iškviesk specialistą vos per kelias minutes.

Lengvesnė kasdienybė – tavo telefone

Šiais laikais mobiliųjų įrenginių programėlės lydi kiekvieną modernaus, savo laiką maksimaliai išnaudoti norinčio žmogaus žingsnį: jos padeda mums efektyviai apsipirkti, užsakyti maisto, iškviesti taksi, planuoti darbotvarkę ar atostogų maršrutą... arba rasti geriausius paslaugų teikėjus jau trijuose didžiausiuose Lietuvos miestuose!

Discontract suteikia galimybę dalintis savo įgūdžiais ir uždirbti papildomai Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje paslaugas teikiantiems specialistams, o klientams – rasti, kas galėtų greitai, patikimai ir už prieinamą kainą atlikti reikiamas trumpalaikes užduotis.

Paslaugas užsakyti verta ir įmonėms. Profesionalai galės patikimai pasirūpinti biuro valymu, siuntinių pevežimu ir daugeliu kitų smulkių užduočių. Švaresnėje, geriau organizuotoje aplinkoje dirbanti komanda neabejotinai bus laimingesnė.

Be to, specialistą iškviesti nebūtinai turi būti brangu – palygink skirtingus paslaugų įkainius programėlėje ir tikrai rasi tau tinkamiausią variantą. Discontract padės įsitikinti, kad tokios paslaugos kaip namų valymas tobulai švarų paliks tik būstą, o ne piniginę!

Draudimas ir nuolaidos Klaipėdos neaplenks

Visos puikios Discontract platformos ypatybės – taip pat ir klaipėdiečiams: nuo sklandžių, automatinių apmokėjimų iki 1,000,000 Eur vertės „Lloyd‘s“ paslaugų draudimo ar galimybės surinkti iš koto verčiančias nuolaidas paslaugoms.

Ieškai santechniko su draudimu Klaipėdoje? Šią ir visas kitas paslaugas užsakyk per Discontract ir draudimas darbams bus pritaikytas automatiškai!

O gal manai, kad apdailos darbai pigiau įmanomi tik svajonėse? Tikrai ne! Kviesk draugus ne tik prasieiti pajūriu, bet ir parsisiųsti programėlę, ir nuolaidas padovanosime visiems.

Klaipėdieti(-e), šį sezoną padidink pajamas!

Klaipėdos miesto darbo rinkoje pučia nauji vėjai! Jei nenustygsti vietoje iš noro veikti ir nori padėti kitiems pagal savo nustatytus valandinius įkainius – užsiregistruok tapti paslaugos teikėju per Discontract. Prisijunk tiesiai per programėlę savo paskyroje.

Veiklą vykdant per Discontract, visas sąlygas renkiesi tu, be jokių įsipareigojimų – prisijungti gali tiek su įmone, tiek derindamas(-a) veiklą su studijomis, darbu ar bet kokia kita širdį džiuginančia veikla.

Ruduo gal ir nelaukia, tačiau kai darbais pasirūpina Discontract, laiko surasti geriausią baravyką tikrai turėsi į valias!