Blog 160 tūkst. investicija partnerių tinklo plėtrai ir užsakymų srauto didinimui Lietuvoje ir Lenkijoje!

160 tūkst. investicija partnerių tinklo plėtrai ir užsakymų srauto didinimui Lietuvoje ir Lenkijoje!

2021-11-11

Džiaugiamės komandos pasiekimais! Prisitraukėme papildomą 160 tūkst. investiciją leidžiančią mums dar greičiau augti naujose rinkose ir aptarnauti dar platesnį ratą klientų!

Į mus investavo „Coinvest capital“ („Koinvesticinis fondas II”, finansuojamas iš Europos regioninės plėtros fondo lėšų) ir privatūs investuotojai: Šarūnas Birutis, Benediktas Gylys ir Gvidas Drobužas. Tai jau antroji investicija į mūsų verslą. Pirmąją 300 tūkst. investiciją esame gavę 2020 m. kovo mėn.

Stebinantys platformos pasiekimai per metus

Per paskutinius metus išvystėme ne tik mobiliosios programėlės veikimą, tačiau pristatėme paslaugų užsakymą ir per internetinę platformą. Mūsų platforma pasitiki jau daugiau kaip 18 tūkst. vartotojų, o paslaugas teikia daugiau kaip 500 paslaugų teikėjų didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

Dar prieš kelis mėnesius žengėme į Lenkijos rinką bei pristatėme produktą verslui ledžiantį lengvai valdyti didelį kiekį užsakymų paslaugų teikėjams. Per šį laikotarpį jau turime platų ratą turto valdytojų, elektroninės ir fizinės prekybos partnerių, tokių kaip: „Topo Centras“, „Compensa Vienna Insurance Group“, „Ekoliumenas“, „Prenta“, „Valdantis“, „Naujininkų Ūkis“ ir kiti.

Partneriams tai suteikia galimybę ne tik užsakyti paslaugas sau, bet ir savo klientams bei atsiskaityti už paslaugas, kaip įprasta, pagal bendrą paslaugų ataskaitą mėnesio pabaigoje. Šios naujos investicijos leis ir mums ir mūsų partneriams dar greičiau kartu žengti į naujas rinkas siūlant platų produktų ir paslaugų asortimentą visoje Europoje.

Dar paprastesnis paslaugų vykdymas

Paslaugų teikėjams tai nauja galimybė gauti dar daugiau užsakymų ir teikti platesnio profilio paslaugas ne tik privatiems bet ir verslo klientams. Visa tai aptarnaujant paprastai mobiliąja progamėle ir toliau nesukant galvos dėl sąskaitų bei mokėjimų administravimo. Aptarnaujant tiek privačius, tiek ir verslo klientus mokėjimai ir toliau bus siunčiami žaibiškai - iškart atlikus paslaugą. Visu šiuo rūpesčiu ir toliau rūpinsis Discontract.

Pristatytos naujos funkcijos, kaip darbo laiko planavimas ir užimtumo grafikas, leidžia mūsų paslaugų teikėjams jau dabar efektyviau vykdyti paslaugas. Netrukus šios funkcijos bus pristatytos ir aptarnaujant privačius klientus.

Tikrai negailime pagyrų mūsų platformos paslaugų teikėjams, kurie leidžia mums augti kartu itin sparčiu greičiu. Šios naujos investicijos leis mums pasiekti dar didesnių tikslų, o mūsų klientams ir partneriams įgaunant vis daugiau galimybių.

Apie šias naujienas taip pat galite pasiskaityti:

Delfi.lt