Blog Discontract suteikta 20 tūkst. USD parama dalyvaujant Google Startups programoje

Discontract suteikta 20 tūkst. USD parama dalyvaujant Google Startups programoje

2020-04-08

Mes esame labai dėkingi už šią privilegiją būti priimtiems į „Google Startups“ programą. Tai leidžia mums sumažinti išlaidas 20 000 USD metams laiko. Bet kokiam naujam produkto paleidimui į rinką tai yra gyvybiškai svarbu verslo išlikimui, paslaugų ir rinkų plėtrai.

Ačiū mūsų draugams iš Startup Lithuania, kurie suteikė informacijos apie šią programą ir padėjo mums efektyviai bendrauti, kad pasiektume šį tikslą.

Kuo tai naudinga mūsų klientams?

Su „Google Cloud Platform“ mes galime pasiekti ir naudoti visus „Google“ produktus, paslaugas ir infrastruktūrą. Tai leidžia mums nuo pat pradžių kurti prieinamas ir itin stabilias debesijos paslaugas naudojant visas „Google“ teikiamas funkcijas.

Suteikiamas laikas, kuomet mūsų technines išlaidas sumažinamos iki 0, mes investuosime šį biudžetą į savo produktus. Suteiksime komandai naujų įgūdžių įdarbindami anksčiau nei planuota, kad galėtume greičiau išplėsti ir patobulinti savo paslaugas.

Būdami mūsų klientais, galite būti tikri, kad ateityje galėsime patenkinti bet kokį užklausų skaičių, ir plėstis kartu su vartotojais ir miestais, kuriems teikiame paslaugas, plečiamės į naujas rinkas.

Mes džiaugiamės turėdami galimybę teikti geriausias paslaugas, išlaikydami kuo mažesnes išlaidas. Svarbiausios mūsų pastangos yra išlaikyti paslaugų kokybę, kad klientai ir paslaugų teikėjai galėtų rasti vienas kitą bet kuriuo metu ir be didelių pastangų. Kartu su „Google“ teikiamais „Cloud“ ištekliais galime garantuoti maksimalų saugos, patikimumo lygį ir tobulinti paslaugas kartu su visa Discontract bendruomene.