Blog Apie mus kalba – pandemijos metu Discontract skirta 300.000 Eur investicija plėtrai

Apie mus kalba – pandemijos metu Discontract skirta 300.000 Eur investicija plėtrai

2020-06-29

Net visame pasaulyje siaučiant virusui, aukštyn kojom apvertusiam daugelio kasdienybę, Discontract komanda į ateitį žvelgia su optimizmu. Apie Discontract veiklą, kaip naują būdą patogiai užsakyti namų priežiūros paslaugas, bei šiuo neįprastu laikotarpiu pritrauktą 300.000 Eur investiciją rašo Verslo Žinios. Trumpai šia žinia dalinamės ir mes.

0,3 mln. Eurų investicija – Discontract startuoliui. Kas laukia toliau?

Discontract savo veiklą pradėjo dar visai neseniai, bet programėlėje jau užregistruota daugiau nei 1.000 naudotojų. Vis augantis naudotojų skaičius ir pandemijos metu pritraukta investicija iš Koinvesticinio fondo bei privačių investuotojų leidžia tikėti, kad judame tinkama kryptimi!

Investicija bus skiriama Discontract plėtrai. Laiko neleidžiame veltui ir šiuo metu dedame visas pastangas, kad namams ar ofisui reikalingas paslaugas mūsų naudotojai jau greitai galėtų užsakyti ir teikti ne tik Vilniuje, bet ir kituose Lietuvos bei artimų užsienio šalių miestuose.

Vilniečiai visas namų ar ofiso paslaugas jau gali užsakyti greičiau, patogiau ir neretai – pigiau.

Žinai tą jausmą, kai norint surasti santechniką ar specialistą, kuris galėtų skubiai atlikti buitinės technikos remontą, užsakyti baldų pervežimo, surinkimo ar kitas paslaugas, tenka giliai iškvėpti ir apsišarvuoti kantrybe? Nebesinori ir vėl ilgai naršyti net keliose svetainėse ir papildomai gaišti laiką mėginant susisiekti su paslaugos teikėju?

Geros žinios! Šie laikai – jau praeityje. Discontract šį procesą leidžia sutrumpinti ir supaprastinti – naudotojas, parsisiuntęs mobiliąją programėlę, galės atlikti paslaugos paiešką ir iš karto gauti rekomenduojamų specialistų savo mieste sąrašą, iš kurio toliau galės patogiai rinktis pagal atsiliepimus, patirtį ir įkainius. Visas tolesnis bendravimas su pasirinktu paslaugos teikėju bei darbų progreso stebėjimas taip pat vyks pačioje programėlėje.

Discontract rasi ne tik patrauklias nepriklausomų paslaugos teikėjų siūlomas kainas, bet ir automatizuotus apmokėjimus ir sąskaitas ar skubios paieškos galimybę, tad sutaupyti pavyks ne tik pinigus, bet ir laiką.

Nauja galimybė užsidirbti.

COVID-19 pandemija stipriai paveikė visų Europos šalių ekonomiką. Netikėtai likusiems be darbo ar ieškantiems būdų užsidirbti papildomai, Discontract suteikia naujų pajamų galimybę. Šiuo metu per mūsų programėlę Vilniuje paslaugas pagal individualios veiklos pažymą jau teikia daugiau nei 50 asmenų, ir ši bendruomenė tik auga. Discontract veikia kaip tarpininkas, kuris klientams padeda greitai rasti konkrečiai tai, ko jie ieško, o paslaugos teikėjams praplėsti klientų ratą, greitai gauti mokėjimus ir atsikratyti administracinių rūpesčių.

Prisijunk ir tu! Išbandyk Discontract programėlę jau dabar.